Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via onze webshop. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van je eigen bankrekening naar de bankrekening van PiRO BBQ

 

Credit- en Debetcards

Wereldwijd worden de meeste onlineaankopen betaald met creditcards. Mastercard en Visa bieden een uitgebreide kopersbescherming en -verzekering. Wij accepteren Mastercard en Visa.

 

Klarna

Met Klarna kun je eenvoudig achteraf betalen. Nu bestellen en pas over 14 dagen betalen. 

 

Bancontact

Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Met Bancontact betaal je via je eigen bankomgeving. De betaling is direct terug te zien op je bankrekening. Je kan hiervan gebruik maken indien je bank aangesloten is bij Bancontact. 

 

Giropay

Giropay is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Met Giropay betaal je via je eigen bankomgeving. De betaling is direct terug te zien op je bankrekening. In Duitsland zijn ruim 1500 banken aangesloten bij Giropay . 

 

PayPal

PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan.